Hårfarvning i frisørsalon

Kunne du tænke dig at få farvet dit hår, og ønsker du samtidig et flot og professionelt resultat? Så kan du med fordel vælge at tage en tur forbi vores salon Frisør Peter Lieb. Salonen er beliggende i Fredensborg, og den er således let at komme til, uanset om du kommer fra Hillerød, Nivå, Humlebæk eller andre omkringliggende områder.

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Hvor meget det koster at få farvet sit hår hos en frisør afhænger hovedsageligt af, hvilken type hårfarvning du vælger, og hvilken salon du vælger. Der er nemlig stor forskel på de forskellige behandlinger og de forskellige saloner.

Hos Frisør Peter Lieb tilbyder vi en billig pris på farvning af hår. En almindelig hårfarvning koster fra 450 kr. alt afhængigt af, hvor langt dit hår er. Kunne du tænke dig at få striber i håret, tilbyder vi de såkaldte stanniolstriber fra kun 625 kr.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser her, hvor du også kan finde prisen på stanniolfarvning og almindelig farvning.

Book en tid til hårfarvning online eller kontakt os

Kunne du tænke dig at booke en tid hos os til en professionel hårfarvning, kan du med fordel booke din tid via vores online bookingsystem. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på 48481113 eller kigge forbi vores salon, hvis du for eksempel har nogle spørgsmål.

Er du i tvivl om, hvilken hårfarvningsmetode der vil være den rette for dig, eller er du i tvivl om, hvilken hårfarve der vil klæde dig, står vi gerne klar til at hjælpe dig.

ONLINE BOOKING